Народното събрание е за хората, не ни е страх те да

...
Народното събрание е за хората, не ни е страх те да
Коментари Харесай

Искрен Митев, ПП: Народното събрание е за хората, нека влязат |

Народното събрание е за хората, не ни е боязън те да влязат, не ме е боязън какво ще се случи, тук съм, с цел да си правя работата, съобщи депутатът от " Продължаваме промяната " Искрен Митев в коридорите на Народното събрание. Думите му са във връзка започващия през днешния ден по обед митинг на поддръжници на " Възраждане " против Ковид ограниченията и зеления документ.

Според Митев хората имат право да стачкуват, само че е различен въпросът дали е добре в този момент, когато е по този начин деен вариантът Омикрон, да се пътува дълго в рейсове и да се стачкува на студа.

" Наш приоритет е здравето на хората. Ако би трябвало да изтърпим митинг против нас, с цел да запазим здравето на хората, ще го създадем. Аз съм имунизиран и съм " за " зеления документ. Той е една мярка, която подтиква хората да се имунизират и както министър председателят сподели - при избран брой имунизации ще отпадне. Никой не желае да бъдат затваряни бизнеси. Тук сме всеки ден и представляваме народа, нас не ни е боязън да влязат хората в Народното събрание ", съобщи депутатът.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР